Dansar och dansar!

Hälsopedagog, Vardag / Permalink / 0
Heej!
Imorse var jag hos min sjukgymnast, det går framåt i allt förutom att jag är katastrofalt dålig på att landa rakt med det ena benet och foten efter ett boxjump... Mera rehab i höft och rumpa så ska det nog bli ordning!
 
Den här veckan har vi baaara praktiska ämnen, vilket innebär att vi antingen dansar eller håller på med någon bollsport hela dagarna. Som i sin tur innebär att jag går i träningskläder precis hela hela tiden. Idag har vi dansat i 3 timmar. Både vals och bugg. Och igår var det cha-cha och salsa för hela slanten. Det är mycket nöta och lära sig grunderna, och det ÄR väldigt kul... Men, vissa gånger känns det lite lite segt. Nu har vi mest gjort pardans, men ser fram emot att få dansa loss till lite annan musik också!
 
Efter skolan höll jag en klass på Lidingö och jag har gjort ett nytt pass åt dom nu. Vi har nämligen fått in spinningcyklar i salen så jag använder dom flera gånger i passet och kör intevaller, och sen återgår jag till styrkeövningarna. 
 
Av alla dessa praktiska ämnen, och även arbetets- och organisationspsykologin ska det in en massa uppgifter av olika slag. Känns som jag inte har riktigt koll på alla men jag tänker att jag får ha koll på de som ligger närmast i tiden och så de två största som är längst bort i tiden men som kräver lite mer arbete. Resten får jag jobba mig igenom eftersom. Jag ska ta liiite tid nu ikväll och försöka läsa något, så har jag iaf börjat lite. Men sen tänker jag faktiskt läsa klart min bok som jag läser just nu, Skitmat. Har bara några sidor kvar av den! 
 
 
Idag visade min facebook att det var FYRA år sen jag var i usa och just på dagen som jag bilade till Las Vegas! Bara glädje när jag tänker på den tiden där!
 
Kram 
Till top