USA

Platser, Vardag / Permalink / 0
Facebook har under flera veckor påmint mig om vad jag gjort de senaste åren, vilket är helt underbart och jag blir lika glad varje gång det kommer något nytt fint minne!
 
För fyra år sen var jag i USA, i Santa Barbara, och pluggde engelska. Jag var där i 6 veckor men som det kändes då hade jag kunnat stanna 6 år... Jag förälskade mig totalt i den lilla staden och kände mig hemma. Anledningen till att jag åkte dit var för att jag ville till USA, och jag ville  åka själv och för att liksom få vara på en och samma plats ett tag så var plugg en ganska enkel utväg då jobb är nästintill omöjligt att få bara sådär i USA. Så, därför åkte jag till Santa Barbara och bodde vid universitetet på ett ställe där det bara var andra studerande som bodde. Det var ett ganska stort boende med massa lägenheter, pool, gym, tvättstuga och restaurang. Jag delade lägenhet med fem andra tjejer från olika länder. Innan jag åkte var jag lite nojig för maten då USA kanske inte är mest kända för sin nyttiga mat. Men, det här stället!! Vi hade fri tillgång till mat mellan 06.00-20.00 och allt fanns, allt allt allt, både bra och mindre bra mat. Så jag var helnöjd! 
 
Påväg till Santa Barbara på flygplatsen i LA mötte jag Filippa. Vi förstod att vi båda var från Sverige och det visade sig också att vi skulle plugga på exakt samma skola. Så, där och då blev vi VI. Grattis på dagen för idag är det din födelsedag! Det var även min sista kväll i Santa Barbara och det var Halloween... Så det var en himla massa känslor den kvällen... Kort sagt så är USA ett av mina finaste minnen på många sätt. Här är några av dagarna där borta!
 
 
Alla mina mobilbilder har ett filter på sig som jag använde på den tiden.... Därav den hemska ramen;)
 
Påväg till Las Vegas över en helg!
Las Vages
Soluppgång i Santa Barbara 
Avokadofestival där jag åt min första, och enda, avokadoglass!
Tidig morgon gissar jag
San Franciscos kända hus
Sista kvällen, halloween och Filippas födelsedag!
 
 
Kram
Till top